Eprin
CZ|EN
Domovská stránkaArchiv stránekBlogRobotizace jako odpověď na krizi

Automatizace, automatizace, automatizace ...

4.2.2020-Roboticka_manipulace_potravinarstvi
Trh založený na pracovní síle, kterou mnohdy nemáme, je neudržitelný. Přemýšleli jste o implementaci robotických pracovišť do vašich provozů? Ve světle posledních událostí je to ta jediná správná cesta. My dodáváme spolehlivé roboty výrobce FANUC.
 
"Zatím jsou vítězem především firmy, které již automatizaci zavedly."
Velmi jednoduše, nemusí se tolik obávat rizik plynoucích z potenciálně nařízených karantén či povinného dezinfikování pracovního prostředí a lidé mohou dělat mnohem efektivnější činnosti.
 
Návratnost robota? Při třísměnném provozu je to maximálně 18 měsíců! Přečtěte si o tom například zde, robotická manipulace ve sklářském průmyslu nebo v dalších případových studiích týkajících se automatizace.

Výhody automatizace

  • vyšší produktivita práce
  • snížení chybovosti lidského faktoru
  • snížení nároku na lidské zdroje
  • pružná reakce na zadání procesu
  • rychlá návratnost investic
  • lepší kvalita finálního výrobku
 
Každý projekt automatizace je spojen s určitou výzvou nebo potenciální příležitostí. Bez ohledu na manipulační aplikaci je naším cílem navrhnout efektivní řešení pro zvýšení vaší produktivity.
Realizujeme zakázky v oblasti manipulačních robotických pracovišť a robotické aplikace etiket. Působíme v této oblasti nejen jako systémový integrátor, výrobce příslušenství a jednoúčelových zařízení, ale také i jako dodavatel komplexních výrobních linek, především pak roboty FANUC.
 
FANUC je s téměř 60letými zkušenostmi v oblasti vývoje CNC zařízení, více než 22,5 miliony produktů instalovanými na celém světě a více než 6000 zaměstnanci jedním z předních světových výrobců průmyslové automatizace.
 
 
Rádi se s Vámi podělíme o své zkušenosti z výrobních procesů pro řešení automatizace a podíváme se, jaké jsou zde příležitosti ke zlepšení. Kontaktujte nás zde:
Kontaktní formulář
 *
 *
 *
Políčka s hvězdičkou jsou povinná.
Umíme svojí práci a rozumíme Vašim potřebám. Více než 30 let zkušeností v oboru automatické identifikace.
Kontaktujte nás
Evrospká unie
Tento projekt INOVATIVNÍ SYSTÉM SLUŽEB PODPORUJÍCÍCH AUTOMATIZACI je spolufinancován Evropskou unií.
Ministerstvo průmyslu a obchodu