Eprin
CZ|EN
Domovská stránkaAktualityFiremní aktualityRobot FANUC za hole-in-one ⛳

Robot FANUC za hole-in-one ⛳

Young man in cap holding golf club while standing on a green course with black golf bag

Dne 13.července jsme hlavním partnerem golfového turnaje v rámci turnajů MORAVA GOLF TOUR 2023. Místem tohoto unikátního turnaje je hřiště Mnich v Nové Bystřici.

Jako společnost specializující se na automatizaci, digitalizaci a robotizaci i dodávky průmyslových robotů, jsme připravili pro golfisty nevšední zážitek. Na jihočeském golfovém hřišti se totiž koná turnaj s názvem "ROBOTIZUJTE!", v rámci kterého bude k dispozici naše robotické pracoviště FANUC v hodnotě 1.000.000 Kč pro hráče, který dokáže v soutěži hole in one trefit jamku číslo 10 na jeden úder (jednu ránu).

Nejen ten, kdo je pověrčivý, ale všichni, kdo uvažují o robotizaci by měli trochu potrénovat a zúčastnit se turnaje. Je to druhé kolo turnaje v tomto termínu. První kolo se hraje 12. července na nedalekém rakouském hřišti Golf Haugschlag (Waldviertel).  Není to ovšem vše, protože ten, kdo opravdu dobře tuto disciplínu natrénuje, může si v ten samý den a na stejném turnaji zajistit také vozidlo značky Jaguar! Je to nemožné? Není. Na turnaji VFW Golf Outing 2023 zahrál v jednom kole 16-ti letý Colin Bobowski dokonce tři esa za sebou!

Na tomto kvalitním turnaji však budou hráči bojovat také o celkové umístění a sérii menších soutěží jako je nearest to the pin, longest drive apod.

"Chceme ukázat golfistům i širší veřejnosti, že dnes všudypřítomná robotika není jen suchá technická disciplína, ale může být velmi zajímavým a přínosným oborem s mnoha možnostmi využití," Ing. Jiří Šindelka. "Turnaj Robotizujte je pro nás příležitostí ukázat naši technologii v akci a zároveň se pobavit s lidmi, kteří si užívají golf jako koníček."

Jsme systémový integrátor a patří mezi lídry v oblasti automatizace, digitalizace a robotizace. Portfolio zákazníků se skládá z významných společností v České republice, na Slovensku a zemích po celém světě.

 

V jakých podnicích se takový robot dá použít?

Průmyslové roboty, jako ten, který bude v soutěži hole in one, najdou uplatnění v různých typech podniků a v různých odvětvích průmyslu. Roboty najdou uplatnění v mnoha typech podniků, kde mohou zvýšit produktivitu, přesnost a bezpečnost pracovníků.

  • Automobilový průmysl - roboti se používají k montáži dílů do karosérií, k svařování, řezání a dalším úkonům.
  • Potravinářský průmysl - roboti se používají k balení, etiketování, dávkování a dalším úkonům, které vyžadují přesnost a rychlost.
  • Farmaceutický průmysl - roboti se používají k balení léků, plnění injekčních stříkaček, třídění a dalším úkonům.
  • Elektronický průmysl - roboti se používají k montáži a testování elektronických součástek.
  • Stavebnictví - roboti se používají k zpracování a řezání stavebního materiálu a k jeho dopravě.
  • Logistika - roboti se používají k manipulaci s materiálem a k jeho přepravě.
  • Zdravotnictví - roboti se používají k operacím a diagnostice pacientů.
27.6.2023_Hole_in_one_ROBOT_3
Umíme svojí práci a rozumíme Vašim potřebám. Více než 30 let zkušeností v oboru automatické identifikace.
Kontaktujte nás
Evrospká unie
Tento projekt INOVATIVNÍ SYSTÉM SLUŽEB PODPORUJÍCÍCH AUTOMATIZACI je spolufinancován Evropskou unií.
Ministerstvo průmyslu a obchodu
South Moravia
This international sales marketing campaign was realized with the financial support of the South Moravian Region through the Project „Centre for International Trade“
Centre trade